Detenen un home per robatoris amb força a empreses de Sant Joan i Cornellà

Accedia per la força a oficines de les empreses i s'enduia el material informàtic

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Cornellà de Llobregat van detenir el 20 de novembre un home, de 48 anys, com a presumpte autor de sis robatoris amb força a empreses i oficines a les localitats de Sant Joan Despí i Cornellà de Llobregat.

Captura de pantalla 2023 11 24 a las 12.59.54

La investigació es va iniciar a principis d'any, quan dues persones van forçar els accessos d'una entitat bancària de Cornellà de Llobregat i van sostreure aparells de telefonia i material informàtic. Els agents van inspeccionar l'establiment i van obtenir imatges dels dos presumptes autors gràcies a l'estudi de les gravacions de videovigilància. Mentre els agents investigaven aquest robatori, es van produir dos més durant el mes de març a dues empreses de Sant Joan Despí. En aquests nous robatoris, també eren dues persones les que havien forçat els accessos de les oficines, i havien sostret diners, aparells de telefonia i ordinadors portàtils. Els agents van analitzar les gravacions de les càmeres de seguretat i van determinar que es tractava de les mateixes persones que havien dut a terme el primer robatori. Així mateix, van tenir coneixement de dos robatoris posteriors, comesos pels mateixos autors durant el mes de juny a dos edificis de Sant Joan Despí. En aquestes noves ocasions també van sostreure equips informàtics. Els arrestats també van intentar robar en una altra empresa a Cornellà de Llobregat, però finalment no van aconseguir accedir a l'interior d'aquesta.

Captura de pantalla 2023 11 24 a las 12.59.03

Els indicis observats durant els diferents robatoris i el minuciós estudi de les gravacions de les empreses, van permetre obtenir dades identificatives d'un dels presumptes autors, un home amb antecedents policials anteriors per robar material informàtic en oficines i empreses a  Barcelona. El sospitós va ser detingut a Badalona i va passar a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Redacció / Fotos-Vídeo: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix