Detenen un multireincident de robatoris amb força al Baix Llobregat i Bages

Presumptament va forçar vehicles a Abrera, Olesa de Montserrat, Sant Vicenç dels Horts i Castellbell i el Vilar utilitzant el transport públic per desplaçar-se des de la seva localitat de residència, Manresa, fins als municipis on cometia els delictes

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir el dimecres 26 d’octubre un home, de 25 anys, com a presumpte autor de 28 robatoris amb força.

La investigació es va iniciar l’abril de l’any passat arran de l’increment de robatoris amb força a interior de vehicles a Olesa de Montserrat. Els investigadors van analitzar profundament els fets denunciats i van poder definir un patró comú en el procedir de l’autor dels robatoris. Posteriorment, van ampliar l’àmbit d’anàlisi als fets denunciats a dues poblacions del Baix Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Abrera i una del Bages, Castellbell i el Vilar. En el decurs de la investigació es va poder identificar plenament l’autor dels robatoris i determinar com  sempre utilitzava el transport públic per desplaçar-se des de la seva localitat de residència, Manresa, fins a les localitats on cometia els robatoris amb força. El lladre agafava l’últim tren de la nit per desplaçar-se a la localitat escollida per delinquir, durant la nit robava dins els vehicles i finalment, emprava el primer tren del matí per tornar a la seva localitat de residència, Manresa.

 ejnznsewaaavsu2 3a506b2c

Amb els patrons de conducta traçats i la resta de dades disponibles els investigadors van establir dispositius nocturns fins a detenir-lo, la matinada del dijous 26 d’octubre, amb la col·laboració dels integrants del centre de control dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Al detingut se l’investiga per un total de 28 robatoris amb força a interior de vehicle, comesos entre abril de 2022 i octubre de 2023. L’home, amb nou antecedents, va passar a disposició judicial el dissabte 28 d’octubre.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
194

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix