Detenen una dona per un robatori violent en una botiga de Martorell

La víctima de l’agressió, treballadora de l’establiment, va necessitar assistència mèdica a conseqüència de les lesions sofertes

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir, el 4 de setembre, una dona de 25 anys, com a presumpta autora d’un delicte de robatori violent i un delicte de lesions. La víctima de l’agressió, treballadora de l’establiment, va necessitar assistència mèdica a conseqüència de les lesions sofertes. Hi ha una segona dona investigada pels mateixos fets.

Captura de pantalla 2023 09 07 a las 8.56.26

Captura de pantalla 2023 09 07 a las 9.02.44

La investigació es va iniciar el 26 d’agost quan els agents van tenir coneixement d’un robatori violent en un establiment alimentari del municipi de Martorell. Dues dones, acompanyades d’un menor en un cotxet, van passar per la línia de caixa sense pagar i van intentar endur-se una bossa amb productes de l’establiment. Una de les dones va arribar a agredir una de les treballadores quan aquesta ho va intentar impedir. La víctima de l’agressió va necessitar assistència mèdica a conseqüència de les lesions sofertes.

Captura de pantalla 2023 09 07 a las 9.03.12

Captura de pantalla 2023 09 07 a las 8.54.32

Gràcies a les gestions d’investigació i a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat, els investigadors van aconseguir identificar les dues presumptes autores del robatori. Finalment, el 4 de setembre, els agents van detenir la presumpta autora del robatori violent i de les lesions. L’arrestada, amb tres antecedents policials, va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Martorell. L’altre dona, també investigada pels fets, resta a l’espera que la citi el jutge.

Redacció / Foto-Vídeo: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix