Investigat un home per la mort d’animals per a ritus de santeria al Prat

Les càmeres de seguretat d'una empresa van gravar com quatre persones amb indumentària pròpia d’aquest ritual que llançaven cadàvers degollats de gallines i cabres en un contenidor d'escombraries

La Guàrdia Civil ha investigat a un home espanyol d'origen argentí, veí de Terrassa i de 50 anys d'edat, com a suposat autor d'un delicte de maltractament animal amb la finalitat de realitzar ritus de santeria al Prat de Llobregat.

santeeria pra1

La recerca va començar el novembre de 2022 quan els agents del Servei de Protecció de la Naturalesa (SEPRONA) de la Guàrdia Civil de Gavà van rebre avís d'una empresa privada al Prat de Llobregat que va descobrir en un contenidor d'escombraries restes d'animals morts. Els agents van analitzar els cadàvers degollats de nou gallines i dues cabres dins del contenidor en bosses d'escombraries sospitant que els animals podrien haver estat sacrificats per realitzar alguna mena de ritus de santeria.

santaria prat 2

La recerca oberta per la Guàrdia Civil després de la visualització de les imatges de les càmeres de seguretat de l'empresa privada, va conduir a la identificació del vehicle usat per a quatre persones per abandonar el lloc -un cotxe de rènting-. Va resultar finalment investigat el conductor, un ciutadà espanyol d'origen argentí per la suposada comissió d'un delicte de maltractament animal i denunciat per diverses infraccions a la llei de sanitat animal. La recerca continua oberta per a tractar d'identificar a les altres tres persones que presumptament van participar en el ritu de santeria.

Redacció / Fotos: Guàrdia Civil

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
181

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix