Jutjat un entrenador de futbol femení de violar una menor del seu equip

El fiscal reclama disset anys de presó per a Francisco R. T., que ha dirigit a equips infantils en el Levante Les Planas, Molins de Rei i Fontsanta Fatjó de Cornellà de Llobregat

Va arribar en 2008 a Espanya amb els seus pares i els seus germans des del seu país d'origen, el Marroc, i es van establir a Sant Joan Despí. Ni ella ni la seva família sabien parlar castellà. Al cap de poc temps, la menor va començar a jugar al futbol i va conèixer al que llavors era entrenador de l'equip cadet femení de Levante Las PlanasFranciso R. T. A poc a poc, aquest es va interessar per aquesta jugadora menor d'edat i es va guanyar la confiança dels seus progenitors. Avui dimarts l'acusat -que també la va entrenar al Molins de Rei i en el Fontsanta Fatjó de Cornellà de Llobregat- ha estat jutjat en l'Audiència de Barcelona per presumptament violar diverses vegades a la qual era la seva jugadora. La noia va intentar després suïcidar-se en dues ocasions.

Captura de pantalla 2022 12 13 a las 17.04.42

El fiscal reclama per a Francisco R. T. quinze anys de presó per un delicte continuat de violació i altres dos anys de presó per apropiació indeguda, al suposadament haver-se apoderat dels diners ingressats en un compte que va obrir amb la jove. L'acusació pública també sol·licita per al processat inhabilitació especial per a l'exercici professional relacionat amb menors durant sis anys, la prohibició a acostar-se a la víctima, l'obligació de participar en programes d'educació sexual i el pagament d'una indemnització de 57.000 euros.

La fiscalia sosté que l'imputat va arribar a dir als pares de la víctima, una davantera eficaç i golejadora, segons els seus registres, que “la tractaria com a una filla”. D'aquesta manera, segons l'acusació, va establir amb la noia una “relació similar a la paternofilial” referint-se a ella, fins i tot, com “la seva filla” i fent que la menor li digués "papà"

Captura de pantalla 2022 12 13 a las 17.00.27

L'acusat ha estat entrenant a un equip cadet femení de Fontsanta Fatjó fins a maig de 2022. En aquest club va jugar també la víctima, almenys, fins a la temporada 2014-2015, quan encara es produïen els suposats atacs sexuals per part del processament. A l'any següent va jugar pocs partits. Els fets més greus van ocórrer entre juny del 2013 i desembre del 2014, quan la menor comptava amb 15 i 16 anys, i ell, entre 40 i 41 anys. Aprofitant la confiança dipositada pels pares en Francisco R. T. i l’“estreta relació” amb la futbolista, l'acusat, suposadament i segons la fiscalia, la va agredir sexualment “sense el seu consentiment i emprant força”, sent el processament un "home corpulent.”

Redacció / Fotos: Arxiu-Google Maps

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix