Demanen dinou anys per l’assassí de la viladecanenca Janet Jumillas

L’home la va matar a Cornellà i la va enterrar en un descampat del Prat de Llobregat

La fiscalia demana un total de dinou anys de presó per un home que va assassinar una dona i va enterrar el seu cos en un descampat del Prat de Llobregat. L'home va concertar una trobada amb la víctima al seu domicili per al 13 de març del 2019. Un cop allà, va apunyalar la dona per l'esquena amb una o diverses armes blanques, provocant-li la mort.

Captura de pantalla 2022 12 09 a las 17.41.23

El cos el van trobar operaris de la neteja enterrada en un descampat el 21 de maig del mateix any. L'acusat va ser detingut el 7 de maig del 2019 a Cornellà de Llobregat i es troba des de llavors en presó provisional. L'home està acusat d'un delicte d'assassinat amb traïdoria. El judici ha començat aquest divendres amb la constitució del jurat popular.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix