Detenen a Esparreguera dos homes per intent de robatori i extorsió

Un d’ells era el propietari d’un bar a Viladecans on s’organitzava presumptament timbes de pòquer il·legals on la víctima tenia un deute de joc

Els Mossos d’Esquadra van detenir dos homes per un intent de robatori en una empresa d’Esparreguera. A més, una d’aquestes persones era propietari d’un bar de Viladecans on s’organitzava timbes il·legals de pòquer, segons fonts policials, i està acusat també de presumpta extorsió a la víctima que el va denunciar.

Fi6MvYCXEA0Ekem

Els fets es remunten a finals de novembre quan un home es va personar a la comissaria de Martorell per denunciar una amenaça d’extorsió per un deute econòmic. La presumpta víctima era jugador de pòquer i participava en timbes il·legals que s’organitzaven a Viladecans. Segons el denunciant, que havia acumulat un deute molt elevat -amb els interessos afegits-, havia arribat a un acord amb el propietari del bar per perdonar-li el deute de joc a canvi de robar en una empresa de material fèrric a Esparreguera on treballava. Fins i tot relata que havia patit -aquest i la seva família- amenaces amb una arma de foc si no pagava els diners que devia.

Així, els Mossos d’Esquadra van organitzar un ampli operatiu policial que va culminar el passat 25 de novembre en la detenció de dos homes, un d’ells el propietari del bar, quan es disposaven a robar a l’empresa esparreguerina. Posteriorment, els dos presumptes lladres van quedar en llibertat provisional, encara que el jutge va decretar un ordre d’allunyament de 1.000 metres de la víctima.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix