Enxampen un lladre multireincident en establiments comercials

Es tracta d’un home que acumula tretze antecedents i que entre el 30 de juny i el 30 de juliol va cometre vuit robatoris violents a Barcelona, Esplugues, El Prat i l’Hospitalet de Llobregat

Els Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal a Barcelona, de les unitats d’investigació de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat i del districte de Sants-Montjuïc de Barcelona, van conformar un equip conjunt d’investigació per esclarir un seguit de robatoris amb violència en establiments comercials. La investigació va finalitzar el 24 de novembre amb la detenció a l’Hospitalet de Llobregat d’un home de 35 anys com a presumpte autor de vuit robatoris violents comesos en establiments comercials de L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Esplugues i El Prat.

La investigació es va iniciar després d’un primer robatori violent en un hotel ubicat al districte de Sants-Montjuic: un home irromp al vestíbul de l’establiment i s’endú 400 euros després d’intimidar el treballador que hi havia en aquell moment a la recepció i en presència d’un client. Des d’aleshores i fins al 30 de juliol es produeixen set robatoris més: quatre el 27 de juliol i tres més el dia 30.

Els robatoris seguien un mateix patró, amb elements coincidents, que van conduir els investigadors a determinar que al darrere d’aquests fets hi havia la mateixa persona: sempre els cometia un home sol, de característiques fisonòmiques molt semblants, que entrava als establiments mentre ocultava el rostre amb un casc de moto del mateix color, que usava guants i que intimidava, fos verbalment o amb una arma blanca, els treballadors. Un cop consumat el robatori marxava del lloc amb petites quantitats de diners (entre 200 i 500 euros) amb la mateixa motocicleta, que la investigació ha determinat que era robada i que ja s’ha pogut recuperar.

FizZW4AWQAElb4h

Els agents van poder acreditar vuit robatoris fins al moment: en quatre hotels, una benzinera, un bingo, una farmàcia i un supermercat d’alimentació, de les localitats d’Hospitalet, Esplugues i el Prat de Llobregat i Barcelona. Les indagacions policials van poder identificar el presumpte autor dels robatoris, un home de 35 anys i que acumulava tretze antecedents policials. El 24 de novembre agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de l’Hospitalet del Llobregat el van detenir en aquesta localitat a les 12:00 hores. L’endemà es va fer una entrada i escorcoll al domicili de l’arrestat on s’hi va trobar part de la roba utilitzada durant els robatoris. El detingut va passar a disposició judicial el 26 de novembre i el jutge en va decretar llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos-Vídeo: Mossos d’Esquadra (arxiu)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix