Dispositiu policial a Cornellà, Esplugues, Gavà, Viladecans i Castelldefels

L’operació dels Mossos d’Esquadra es va centrar en zones sensibles d’activitats delictives

Els Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Sud van activar ahir, durant tot el dia, un ampli ‘dispositiu de saturació’ en cinc poblacions de la nostra comarca. L’actuació policial es va centrar en les ciutats d’Esplugues de Llobregat, Castelldefels, Viladecans, Cornellà de Llobregat i Gavà, i en zones d’especial sensibilitat on darrerament s’han registrat una alta activitat de fets delictius.

Bobila copia 0003

Així, al barri de Can Vidalet, d’Esplugues de Llobregat, diversos efectius es van desplegar a la plaça de la Bòbila on es van poder identificar catorze persones, la meitat amb antecedents policials i tres amb antecedents per robatori amb intimidació. El dispositiu es va activar a les 17 hores i va finalitzar a les 23 hores.

Fe LgHUWIAIi9ab

També es va actuar a Gavà, concretament des de la zona de la platja fins a la carretera general (C-245). Els Mossos d’Esquadra també van operar en els municipis de Viladecans i Castelldefels, on es van identificar diverses persones. En el cas de la darrera població hi va col·laborar la Policia Local. El dispositiu es va realitzar des de les 16 a les 21 hores.

Fd0ozKUWYAAEPND

Captura de pantalla 2022 10 22 a las 11.28.28

Ja al vespre-matinada, de les 22 a les 6 hores, els agents policials es van desplegar a la zona lúdica-industrial de Can Famades, a Cornellà de Llobregat. Un espai molt sensible per baralles, robatoris i fins i tot amb tràgics desenllaços mortals. Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, va ser una nit molt tranquil·la per als Mossos d’Esquadra que hi van treballar.

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels-Arxiu-Google Maps-Mossos d'Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix