Detenen un home per cultivar marihuana en una finca d’Olesa de Montserrat

La plantació es va descobrir arran d’un incendi en una finca a la urbanització Oasis del municipi

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Martorell, conjuntament amb la Policia Local d’Olesa de Montserrat, van detenir el passat dia 26 de maig un home de 53 anys, com a presumpte autor dels delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.

220531 NdP 071 RPMS F1 Mossos dEsquadra

El mateix dia agents de la comissaria de Martorell van ser alertats per la Policia Local d’Olesa de Montserrat d’un incendi en una finca de la urbanització Oasis del municipi. Les dotacions policials es van adreçar al lloc i, un cop Bombers de la Generalitat va aconseguir extingir el foc, van fer recerca per l’interior de la finca. Els agents van observar una persona que sortia d’un magatzem independent, que hi havia a la propietat. De l’interior d’aquest magatzem es desprenia una forta olor característica de les plantacions de marihuana i s’escoltaven aparells d’aire condicionat. Així mateix, quan els agents es van apropar, van localitzar una plantació de marihuana i van detenir l’home com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Finalment, en el mateix moment, es va desmantellar la plantació i es van comissar un total de 730 plantes. Tanmateix, els tècnics de la companyia elèctrica van comprovar que la plantació estava connectada il·legalment a la xarxa principal, motiu pel qual l’home també va quedar detingut. L’arrestat va passar a disposició judicial, el 28 de maig i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix