Detingut un jove per robatoris violents al Baix Llobregat i l’Hospitalet

Intimidava les seves víctimes amb una presumpta arma de foc per tal de sostreure les seves pertinences personals arribant inclús a colpejar una de les víctimes

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Cornellà de Llobregat van detenir, dimarts 19 d'abril, un jove de 21 anys com a presumpte autor de sis robatoris amb violència i intimidació.

La investigació es va iniciar a començaments a mitjans del mes de febrer quan els investigadors van tenir coneixement de tres robatoris amb violència i intimidació, a la via pública, al municipi de Cornellà de Llobregat. La nit de l'11 al 12 de febrer, tres joves van intimidar les seves víctimes amb una presumpta arma de foc per tal de sostreure les seves pertinences personals a una zona propera al Parc de Can Mercader. Els autors del fet van arribar inclús a colpejar una de les víctimes.

Captura de pantalla 2022 05 03 a las 18.05.13

Captura de pantalla 2022 05 03 a las 18.05.49

Els investigadors van esbrinar que la nit anterior, s'havien comès dos robatoris violents similars als municipis de Gavà i Sant Boi de Llobregat de forma que les tres unitats d'investigació van començar a treballar conjuntament per tal d'identificar els presumptes autors dels fets. Uns dies desprès els agents van tenir coneixement d'un sisè robatori violent, amb el mateix modus operandi, a l'Hospitalet de Llobregat.

Els agents van aconseguir constatar que els fets havien estat realitzats per les mateixes persones i gràcies a les gestions d'investigació i a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat van aconseguir identificar els presumptes autors.

FR0rY8lXEAIDNjq

Finalment, el 18 d'abril, van detenir un dels presumptes autors dels sis robatoris amb violència i intimidació. L'arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarten detencions.

Redacció / Fotos-Vídeo: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
151

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix