Enxampen ‘in fraganti’ 4 homes fent pintades ofensives a l’RCDE Stadium

Un dels implicats es trobava a l’interior d‘un vehicle on se li han trobat drogues, armes prohibides i, a més, ha donat positiu en la prova d’alcoholemia

La Guàrdia Urbana de Cornellà de Llobregat ha detingut, aquesta matinada, quatre homes implicats en diverses pintades i grafitis ofensius a l’RCDE Stadium contra l’entitat blanc-i-blava.

espanyol pintades 2

Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, l’avís l’ha fet membres de seguretat de la instal·lació esportiva de l’RCDE Espanyol. Ràpidament, els agents policials locals s’han personat al lloc dels fets on han pogut detenir tres homes que estaven realitzant les pintades, i una quarta persona que es trobava a l’interior d’un cotxe. Precisament, el conductor del vehicle se li va practicar diverses proves donant positiu per alcoholèmia. A més, també se li va descobrir drogues i armes prohibides a l’interior del cotxe.

espanyol 1 pintades

Els quatre homes van ser identificats i, posteriorment, denunciats penalment. Ara caldrà valorar el cost total del servei de neteja que s’ha hagut de contractar per treure les pintades i grafitis ofensius, i que hauran de pagar els autors d’aquestes.

Cal recordar que el partit d’avui, corresponent a la vint-i-quatrena jornada de Lliga de Primera Divisió, que enfrontarà a l’RCDE Stadium de Cornellà-El Prat a l’RCDE Espanyol i a l'FC Barcelona (21 hores), està declarat d’alt risc.

Marçal Fontanals / Fotos: LPdB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
162

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix