Presó per a dos lladres que robaven en domicilis d’arreu de Catalunya

La Policia Local de Castelldefels va identificar els quatre membres del grup en un control preventiu, i se’ls imputen robatoris amb força a diversos municipis entre els quals hi ha Molins de rei i La Palma de Cervelló

Els Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC), conjuntament amb les unitats d’investigació de Granollers i Sant Feliu de Llobregat, van detenir el passat 29 de desembre, un home i una dona, de 29 i 20 anys respectivament i veïns de Cardedeu, com a presumptes autors de cinc robatoris amb força en domicili a diverses poblacions de Catalunya.

robatoris detencio 4 gener 2

La investigació es va iniciar a principis del mes de desembre de 2021 quan els investigadors van tenir coneixement d’un robatori amb força en un domicili del municipi de Santa Maria de Palautordera. Pocs dies després,  concretament el 7 de desembre, es va produir una temptativa de robatori a Molins de Rei i l'endemà, un altre robatori a La Palma de Cervelló. Dos dies després, el 9 de desembre, van fer una altra temptativa en un domicili a la població de Cànoves i Samalús i, pels indicis trobats, els investigadors van poder relacionar els fets investigats i van determinar que es tractava d’un grup organitzat itinerant especialitzat en robatoris amb força interior de domicili. Posteriorment, el 17 de desembre, els mateixos autors van intentar forçar la finestra d’un domicili a Sant Cugat del Vallès, però van ser sorpresos per la resident del domicili i van fugir sense cometre el fet delictiu.

També en aquest cas, els investigadors van recavar més indicis i proves que els va permetre acotar la identitat dels lladres i creuar-les amb les obtingudes, el mateix dia 17, per la Policia Local de Castelldefels quan els quatre ocupants d’un turisme van intentar fugir d’un control de prevenció de robatoris amb força que s’havia establert en una de les vies principals de la ciutat.

robatoris catalunya4gener 1

Finalment, el 29 de desembre els investigadors de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) i agents de la Unitat d’Investigació de Granollers van detenir dos dels quatre membres del grup a Sant Boi de Llobregat com a presumptes autors de cinc robatoris amb força en domicili a diverses poblacions de Catalunya. Durant l’escorcoll del vehicle en què es movien els lladres, els investigadors van localitzar amagades eines que empraven per forçar portes i finestres dels habitatges que forçaven. Els dos arrestats van passar a disposició del jutjat de Sant Boi de Llobregat i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix