Detenen in fraganti tres homes per intentar robar un camió a Sant Andreu

Els Mossos d’Esquadra, fent prevenció de delictes contra el patrimoni en un polígon industrial del municipi, van veure com una persona sortia corrents de darrera d’un camió estacionat

Els Mossos d’Esquadra van detenir, el dissabte 8 d’agost, tres homes, amb edats compreses entre els 18 i els 37 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori interior de vehicle.

200820 NdP 092 RPMS F1 Mossos dEsquadra

Els fets van succeir el mateix dia, a les 06.15h, quan agents de la comissaria de Martorell, fent les seves tasques de prevenció de delictes contra el patrimoni per la localitat de Sant Andreu de la Barca, concretament en un polígon industrial del municipi, van observar un vehicle en actitud d’espera, i amb dos ocupants al seu interior, estacionat just darrera d’un camió. Els agents, en el moment d’apropar-se al vehicle, van observar que una tercera persona sortia corrents del lateral del camió, es ficava dins del vehicle  i marxaven ràpidament del lloc.

Ef3HoXBXgAE4UzG

El camió estava estacionat molt proper a la paret del carrer amb la intenció d’evitar el robatori de la seva càrrega però, gràcies a la constitució prima d’un dels lladres, aquest havia aconseguit ficar-se entremig de l’espai i fer un tall a la lona del camió. Els agents van seguir el vehicle i van aconseguir aturar-lo a uns 500 metres del lloc del robatori. Van identificar els ocupants i van sol·licitar a una altra dotació que s’adrecés al lloc per fer comprovacions de l’estat del camió, el qual presentava uns talls longitudinals a la lona i un ganivet a terra. Així mateix, es va contactar amb el xofer del camió, que feia nit a la cabina i  no s’havia adonat de res, i va confirmar que aquells talls no hi eren en el moment d’estacionar el vehicle. Finalment, davant les evidències, els agents van detenir els tres homes, com a presumptes autors d’un delicte de robatori interior de vehicle, en grau de temptativa.

Els tres arrestats, amb un total de 38 antecedents policials, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d’esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix