Moren dos veïns de Sant Andreu de la Barca per accident de trànsit

Els fets han passat aquest diumenge a la C-14 a Basella (Alt Urgell) on hi ha hagut també dos ferits greus

Dues persones han mort i dues més han resultat ferides greus aquest diumenge en un accident de trànsit amb quatre cotxes implicats a la C-14 a Bassella (Alt Urgell), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

L’accident ha passat poc després de les onze del matí al quilòmetre 131 de la C-14, en aquest municipi de l’Alt Urgell. Vuit patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers i dues ambulàncies i dos helicòpters del Sistema d’Emergències Mèdiques s’ha activitat en aquest sinistre, que ha obligat a tallar la carretera en els dos sentits de la marxa. Segons detalla l’SCT, les dues víctimes mortals són dos homes, H. M. A., de 25 anys, i A. M. A., de 27 anys, ambdós veïns de Sant Andreu de la Barca.

andorradifusio rtva morts ferits greus accident transit c 14 20102019181733

Els dos ferits de gravetat han estat traslladats en helicòpter a l’Hospital Taulí de Sabadell i a l’Hospital Sant Pau de Barcelona. Dos menors també han quedat ferits menys greus i han estat traslladats a l’Hospital Arnau de Vilanova en ambulància. Quant a l’afectació viària, s’ha tallat la C-14 en els dos sentits durant dues hores aproximadament i hi ha hagut cues de més de tres quilòmetres. Amb aquestes víctimes ja són 148 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a les carreteres catalanes.

 Redacció / Fotos: Vertical-XTVL

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
183

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix