Presó per a un climentó per cultivar marihuana en una masia del Solsonès

Els Mossos d’Esquadra van trobar a la masia dues plantacions amb un total de 463 plantes

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes per tenir 463 plantes de marihuana en una masia de Riner, al Solsonès. Un d’ells té 40 anys i és veí de Sant Climent de Llobregat. L’arrest es va produir el passat divendres i van ser acusats d'un presumpte delicte contra la salut pública.

La policia autonòmica va tenir coneixement de l'existència de la plantació de marihuana en una zona boscosa de Riner a principis de setembre. Després de diverses indagacions, van anar fins a la zona i prop d'una masia van localitzar dues plantacions de marihuana i tres persones tallant i recollint plantes.

1570536075032

Entre les dues plantacions hi havia un total de 463 plantes de marihuana. Els agents també van localitzar dos coberts amb diverses plantes assecant-se i eines pel manteniment del cultiu. Els arrestats van passar l'endemà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Solsona, el qual va decretar l'ingrés a presó per dos d'ells -entre els quals hi ha el climentó- i l'altre va quedar en llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d'Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El Casal de joves de Sant Feliu de Llobregat

La Cambra de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu impulsen GiraFeina

La fira d’ocupació tindrà més de 320 ofertes disponibles i se celebrarà el 10 de maig -de 9.30 a 14.00h i de 15.30 a 18.00h- al Casal de joves de…
151

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix