Mort per atropellament un home a la C-55 a Olesa de Montserrat

Amb aquesta víctima, són 42 les persones que han mort en accidents de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya

El Servei Català de Trànsit informa que ahir a la tarda es va registrar un accident mortal de trànsit al punt quilomètric 3 de la C-55 a Olesa de Montserrat. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 15.55 h.

Per causes que encara s'estan investigant, un turisme va atropellar un home, que va ser traslladat en l’helicòpter medicalitzat del SEM a l’Hospital de Bellvitge, on finalment va morir. Es tracta de J.R.F., de 71 anys i veí d’Olesa de Montserrat. Arran de la incidència, es van activar tres patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del SEM. Quant a l’afectació viària, la carretera es va tallar en els dos sentits de la marxa per tal que els serveis d’emergències portessin a terme les seves tasques.

Amb aquesta víctima, són 42 les persones que han mort en accidents de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Redacció / Foto: Nació Digital

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix