Rescaten una persona penjada a la façana de casa seva a Sant Andreu

L’home, de 49 anys, s’havia deixat les claus dins del pis i va intentar accedir-hi pel balcó

La Policia Local de Sant Andreu de la Barca ha participat en el rescat d’una persona que s’havia quedat penjat a la façana del seu edifici quan intentava accedir a casa seva pel balcó. Els fets van tenir lloc el passat dilluns a un edifici de l’avinguda de Guatemala quan un home de 49 anys va anar a casa seva i es va adonar que s’havia deixat les claus a l’interior del seu pis.

Aquesta persona va pujar al terrat comunitari i es va despenjar amb una corda per la façana amb la intenció d’arribar fins al seu balcó i accedir al domicili. Quan estava baixat es va adonar que la corda era massa curta i va quedar penjant de la façana. Una patrulla de la Policia Local es va desplaçar fins al lloc dels fets i va alertar als Bombers, que finalment van procedir al rescat d’aquesta persona.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Andreu de la Barca

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix