Detinguts dos lladres amb un camió sostret a Viladecans

Els Mossos van detenir l’home i una dona, veïns d’Esparreguera, després que aquests intentessin robar material a Constantí fent servir el vehicle

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tarragona van detenir un home 34 anys i una dona de 29, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns d’Esparreguera, com a presumptes autors d’un delicte de robatori i ús de vehicle i un altre delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Els fets van tenir lloc quan els Mossos van rebre l’avís que dues persones havien intentat cometre un robatori amb força al Polígon Industrial de Constantí (Tarragonès). Segons diversos testimonis, els individus van intentar robar material en un empresa del polígon fent servir un camió de 26 tones. Ara bé, els lladres van ser sorpresos pels treballadors i van fugir del lloc provocant danys a la tanca de la nau i al vehicle.

BIG 811504216042818 03

Poc després d’aquest robatori, els lladres van abandonar el camió a la carretera C-422 al municipi de Constantí. Ràpidament, diverses patrulles es van adreçar al lloc i mentre uns agents feien gestions amb el camió altres patrulles van iniciar la recerca dels presumptes lladres.

Els Mossos van esbrinar que el camió havia estat robat a primera hora del matí a Viladecans i que anava carregat amb 6.000 quilograms de material de construcció. El vehicle presentava el bombí de la porta del copilot forçat i la clau de contacte arrencada amb els cables penjant.

BIG 971504811042818 03

Poc després, una patrulla va observar una parella caminant per la carretera T-721. Els agents van identificar-los i gràcies a la coordinació policial van comprovar que es tractava de les dues persones que estaven buscant. En l’escorcoll els van localitzar una desena d’eines, roba de treball, una armilla amb el nom d’una empresa i altres objectes.

Per tot plegat, els mossos van detenir l’home i la dona com a presumptes autors d’un robatori amb força i ús de vehicle i un robatori amb força en grau de temptativa.  Els detinguts, l’home amb 106 antecedents policials i la dona amb 19 antecedents, van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i van quedar en llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
103

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix