Cop policial contra el tràfic de drogues a Sant Andreu de la Barca

A l’operatiu conjunt entre la Policia Local i els Mossos d’Esquadra ha permès detenir al responsable d’un bar

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Sant Andreu de la Barca han dut a terme una actuació conjunta contra el tràfic de drogues a un establiment comercial del municipi baixllobregatí que ha acabat amb la detenció d’una persona i la incautació de substàncies estupefaents i diners en metàl·lic.

L’inspector en cap de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca, Jordi Bernat, ha recordat que “aquest tipus d’operacions es fan de manera continua a la ciutat i tenen com la finalitat perseguir el tràfic de drogues”. A aquesta mena d’actuacions hi participen els membres de la Unitat Canina de la Policia Local, que per la seva trajectòria és referent a Espanya.

inspeccio bar

La darrera actuació s’ha fet a un bar de la ciutat on, arran les informacions rebudes pels veïns i la investigació policial, hi havia sospites de que es trafiqués amb drogues. Els dos cossos han posat en marxa un operatiu conjunt que ha suposat l’entrada a l’establiment i posterior escorcoll, que ha acabat amb la incautació de diverses substàncies estupefaents, com ara cocaïna o haixix, i una elevada quantitat de diners en efectiu, que estaven amagats a diferents racons del bar, que acumulava diverses infraccions administratives. Com a conseqüència de l’operatiu el titular del bar ha quedat detingut per un delicte contra la salut pública.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Andreu de la Barca-Mosso d'Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix