Detencions de la Policia Local d'Olesa per agressions en l'àmbit familiar

Una dona va ferir a la via pública la seva filla menor d'edat i un jove de 31 anys va llençar una bombona de butà a la mare i trencar l'ordre d'allunyament

La Policia Local d’Olesa de Montserrat ha realitzat els darrers dies dues detencions, ambdues per dos casos d’agressions en l’àmbit familiar.

La primera de les detencions es va produir el dissabte  2 de desembre. A dos quarts de 12 de la nit la Policia va ser alertada per diversos ciutadans que havien presenciat com una dona agredia la seva filla menor. Els agents de la Policia Local es van presentar immediatament al lloc i van localitzar una menor de 10 anys amb ferides sagnants i diverses contusions que li havia fet la seva mare a la via pública, segons van declarar els testimonis.  La col·laboració ciutadana va ser clau per poder detenir aquesta dona, que respon a les inicials S.P.N, per un presumpte delicte de violència domèstica i lesions amb agreujant de parentesc. Posteriorment un cop finalitzades les diligències policials va ser lliurada als Mossos d’Esquadra per passar a disposició judicial.

cotxepolicia820

D’altra banda, aquest dilluns, la Policia Local va detenir una altra persona, en aquest cas un jove de 31 anys, per llençar una bombona de butà a la seva mare. A dos quarts de 9 del matí, la Policia va ser alertada per una senyora que manifestava estar molt nerviosa, ja que el seu fill havia llençat una bombona de butà contra ella després d´amenaçar-la de mort. Mentre era atesa la víctima, la Policia Local va fer una recerca per la zona fins a localitzar i detenir l’autor.  Es tracta del fill de la víctima, de 31 anys, que va ser detingut per un presumpte delicte d´amenaces i trencament de condemna, ja que tenia una ordre de no apropament a la seva mare per fets similars.  

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix