Els Mossos resolen tres robatoris amb força a Esparreguera

El detingut va ser identificat desprès d'una discussió amb la seva parella a la via pública

El passat divendres 22 de setembre, els Mossos d’Esquadra van detenir un home espanyol, de 36 anys i veí de Barcelona, com a presumpte autor de tres robatoris amb força a interior de domicili a Esparreguera.

El divendres 22 de setembre, les patrulles van rebre un avís d'una possible discussió verbal, entre una parella a la via pública, al municipi d'Esparreguera. Immediatament els agents es van adreçar al lloc i van localitzar la dona, que els va confirmar que hauria tingut una discussió, i a la seva parella, un home, en un carrer proper. Els agents els van identificar i van escorcollar l'home, que duia una ronyonera. Al seu interior van localitzar un Document Nacional d'Identitat i una targeta de crèdit, a nom d'una altre persona, i un telèfon mòbil. Els agents van comprovar que tant el DNI com la targeta de crèdit constaven com a sostrets, en un robatori amb violència i intimidació, comés el 22 de març a Barcelona. També van fer comprovacions amb el telèfon mòbil i aquest constava a la bases de dades policials com a sostret en un robatori amb força interior de domicili, el 01 de setembre, a Esparreguera. Així mateix l'home, amb cinc antecedents anteriors de la mateixa tipologia delictiva, coincidia plenament amb la descripció aportada per la víctima del robatori amb violència.

DKZiTjKXUAEb5dL

Davant les evidències, els agents el van detenir com a presumpte autor d'un robatori amb violència i un robatori amb força interior de domicili i el van traslladar a comissaria. Posteriorment els investigadors van fer una entrada voluntària al domicili de la parella del detingut i van localitzar diversos objectes que constaven com a sostrets en altres dos robatoris amb força al municipi d'Esparreguera, motiu pel qual, també va quedar detingut com a presumpte autor d'aquests dos robatoris.


Redacció / Fotos: Mossos d'Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix