Estabilitzat l’incendi de vegetació al municipi d’Esparreguerra

Una quarantena de dotacions dels Bombers de la Generalitat van treballar en un foc declarat a quarts de sis de la tarda

L'incendi de vegetació forestal que va afectar ahir divendres a la tarda el municipi d'Esparreguera -en un primer moment s'havia situat als Hostalets de Pierola (Anoia)- va quedar estabilitzat poc després de dos quarts de nou de la nit, segons han informat els Bombers de la Generalitat a l’ACN. Una trentena de dotacions terrestres i onze recursos aeris van treballar des de dos quarts de sis per apagar el foc. Les flames també van afectar superfície agrícola, tot i que encara no s'ha fet cap quantificació de la zona danyada. L'incendi es va situar al costat de la carretera B-231, al punt quilomètric número 1.

DDBhzKRXUAAcelw

Revetlla de Sant Joan

Els Bombers de la Generalitat van atendre 550 serveis entre les 20.00h i les 00.00h durant la revetlla de Sant Joan. El gruix d’actuacions es va concentrar en els incendis de vegetació, tant urbana com forestal o agrícola (un total de 306 avisos). La major part dels serveis es concentren a les comarques més properes a l’àrea metropolitana.

A la comarcal del Baix Llobregat van fer un total de 69 serveis on cal destacar tres dispositius de prevenció (retens, assistències tècniques), es van produir trenta-vuit incendis de vegetació (agrícola, forestal, urbà), un total de 24 incendis diversos (contenidors, vehicles, habitatges…), i es van fer quatre serveis com accidents de trànsit, salvaments, inundacions…).

Redacció / Fotos: Bombers de la Generalitat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix