Enxampats in fraganti tres joves cometent un robatori a Olesa

La Policia Local també va detenir un veí del municipi per un cas de violència de gènere i, a més, va fer una actuació d’urgència d’auxili d’una persona al seu domicili

Segons fonts de la Policia Local d’Olesa de Montserrat, la matinada del 20 de maig els agents va ser alertat per un veí que havia vist uns joves entrant a una casa pel balcó. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar dues patrulles, que van enxampar tres joves a l’interior d’un pati d’un habitatge. Els joves es van fer l’escàpol, i va ser aleshores quan va començar una persecució per les terrasses i carrers de la zona, que va acabar amb la seva detenció. Els joves van ser traslladats a la comissaria de Mossos d’Esquadra de Martorell a l’espera de passar a disposició judicial.

Pateix un ictus

D’altra banda, el mateix dissabte, 20 de maig, la policia va ser alertada per un taxista que informava que un client assidu que portava cada dissabte a l’Hospital de Martorell no havia comparegut a la cita. Després d’intentar trucar-lo en diferents ocasions sense resposta, la policia local va localitzar el domicili d’aquest ciutadà, on va entrar amb la col·laboració dels Bombers de la Generalitat. La policia va trobar a la persona a terra amb símptomes d’haver patit un ictus i amb pèrdua total de la mobilitat, fet que va impedir que truqués per telèfon o al servei de teleassistència. L’home, de 76 anys d’edat i que viu sol, va ser  traslladat amb ambulància a l’Hospital de Bellvitge.   

Maltractaments

Finalment, el mateix dissabte, la policia local va detenir un home per un presumpte delicte de violència de gènere. Va ser el mateix detingut qui es va presentar a la comissaria informant que havia agredit la seva parella i indicant el lloc on la podrien trobar. Fins allà s’hi van desplaçar dues patrulles policials, que van trobar la víctima a la porta del domicili dels seus pares. La dona presentava lesions superficials a la cara a causa dels cops rebuts, però va rebutjar assistència sanitària així com denunciar els fets. Després de ser detingut, l’home va ser traslladat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a l’espera de passar a disposició judicial.  

Redacció / Foto: Consell Comarcal

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix