Presó per l'autor de vuit robatoris a Esplugues de Llobregat

L'home, amb quatre antecedents policials, assaltava dones quan anaven a recollir el seu vehicle en pàrquings a l'aire lliure o en llocs apartats de les vies publiques

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria d'Esplugues de Llobregat van detenir un home espanyol, de 35 anys i veí de Sant Andreu de la Barca com a presumpte autor de vuit robatoris amb violència i intimidació a la localitat d'Esplugues de Llobregat.

La investigació es va iniciar amb la denúncia el 31 de desembre d'una dona que hauria patit un robatori amb violència i intimidació en el moment que anava a recollir el seu vehicle en un pàrquing a l'aire lliure del municipi. L'autor l'hauria amenaçat amb clavar-li un objecte punxant i després de forcejar amb la víctima, aquest hauria aconseguit treure-li la bossa i fugir a peu del lloc. Durant les quatre setmanes posteriors, i com a fet excepcional a la ciutat, els investigadors van rebre les denúncies de set víctimes més.

L'autor dels fets sempre actuava amb el mateix modus operandi, assaltava dones quan aquestes anaven a recollir el seu vehicle en pàrquings a l'aire lliure o en altres ocasions, en llocs apartats de les vies públiques. El lladre aprofitava la primera hora del matí o l’última de la tarda, en zones poc transitades, per tal que cap persona pogués socórrer les víctimes.

Les dones eren amenaçades amb una arma blanca o amb un vidre i els robava els efectes personals com els telèfons mòbils i els diners. A més a més, l'autor va ferir lleument dues de les víctimes.

Identificació de les víctimes

Del resultat de la investigació duta a terme per la Unitat de Policia Judicial de la localitat d'Esplugues de Llobregat, es va identificar i detenir al presumpte autor de vuit robatoris amb violència i dos delictes de lesions. El detingut va passar a disposició judicial el dijous 2 de febrer i en les rodes de reconeixement les víctimes el van reconèixer sense cap mena de dubte. Finalment la Jutgessa titular del Jutjat número 1 d'Esplugues de Llobregat que estava en funcions de guàrdia va decretar l'ingrés a presó comunicada i sense fiança del presumpte autor.

Final del formulario

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix