La Policia Local d’Esparreguera deté un home per la crema de contenidors

La col·laboració ciutadana ha estat fonamental per facilitar la identificació de la persona que actuava de matinada al barri de can Rigal

La Policia Local d’Esparreguera ha detingut un home de 38 anys, veí del municipi i de nacionalitat espanyola, per haver cremat presumptament diversos contenidors de recollida de residus urbans. Durant el mes de desembre passat van succeir quatre incendis a diferents illes de contenidors del barri esparreguerí de Can Rial, tots ells de matinada.

Els danys provocats per aquests incendis han estat valorats en més de 4.000 euros i ha obligat a la intervenció de diferents dotacions de bombers i de la Policia Local. Han estat situacions de molt risc per la proximitat a zones de vegetació, habitatges i vehicles a banda del fum tòxic que es desprenia.

L’autor alertava de l’incendi

La identificació del presumpte autor s’ha dut a terme gràcies a la col·laboració ciutadana que ha aportat indicis fonamentals per poder comprovar que en el darrer incendi l’home va llençar un objecte encès dins un dels contenidors, va esperar prop d’una hora que el foc passés als quatre contenidors del costat prenent fins i tot fotografies i després es va canviar de roba, es va posar un pijama i una bata i va trucar la Policia Local alertant de l’incendi, tot i que va ometre dir que ell mateix l’havia provocat una hora abans.

Redacció / Foto: Aj. Esparreguera

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix