Detenen dues persones per robar ornaments nadalencs a Sant Andreu

Els presumptes lladres s’havien endut la figura d’un cérvol que hi havia al centre del municipi

La Policia Local de Sant Andreu de la Barca ha detingut aquesta matinada a dues persones acusades de robar una de les figures nadalenques que formen part de la decoració de la plaça de Federico García Lorca de la ciutat.

Els agents han rebut un avís cap a les 1.20 hores de la matinada alertant que dos joves havien robat el cérvol que des de la setmana passada decora la plaça que hi ha davant del teatre municipal i que forma part de la decoració nadalenca. A pocs metres del lloc dels fets, una patrulla de la Policia Local ha descobert als dos joves, d’entre 20 i 25 anys, que duien la figura i que no han pogut justificar-ne la seva procedència.

L’inspector en cap de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca, Jordi Bernat, ha explicat que els dos lladres han estat detinguts “perquè no han pogut acreditar el seu lloc de residència” i la Policia Local ha transferit als delinqüents als Mossos d’Esquadra a l’espera que aquests puguin passar a disposició judicial.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha d’elaborar ara un informe per determinar el preu de l’objecte robat, important per saber la pena que pot caure sobre els acusats, encara que l’inspector en cap de la Policia Local assegura que està per sobre dels 400 euros. La brigada municipal d’obres i serveis treballa aquest matí per restituir l’ornament i tornar a col·locar-ho al seu lloc.

Redacció / Foto: Aj. Sant Andreu de la Barca

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix