Els Mossos detenen un home per denunciar un fals robatori a casa seva

Va declarar que li havien robat més de 50 objectes, entre els quals dos gossos de raça, i també que no tenia assegurats els bens que li havien sostret al seu domicili situat a Olesa de Montserrat.

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir ahir dimecres 21 de setembre un home, de 39 anys, nacionalitat espanyola i veí de Rubí i amb una segona residència a Olesa de Montserrat, com a presumpte autor d’un delicte de simulació de delicte i un altre d’estafa.

Policia Local

Els fets es van iniciar el 29 de març del 2016 quan l’home va denunciar a la Policia Local d’Olesa de Montserrat un robatori amb força a casa seva que s’havia produït dues setmanes abans, però sense poder especificar la data concreta. La casa està en el mateix terme municipal baixllobregatí, tot i que està aïllada. Entre els més de cinquanta objectes denunciats com a sostrets l’home va incloure dos gossos de raça i també va detallar que no tenia assegurats cap dels bens presumptament sostrets i que no rebria cap compensació econòmica com a víctima del robatori.

Pèrdua i indemnització

Posteriorment, el 10 de juliol de 2016 es va recuperar a la població de Cubelles (Garraf) un dels dos gossos denunciats com a sostrets. Una dona havia acollit el gos mitjançant una pàgina virtual d’ajut a gossos abandonats. Les indagacions realitzades pels investigadors els va permetre esbrinar que els gossos ja no es trobaven a la casa en el moment del presumpte robatori, atès que una tercera persona ja l’havia acollit dos mesos abans del moment de la denúncia. A més, els investigadors també van saber que l’home havia rebut una indemnització de quasi 8.000 euros de la seva asseguradora pels bens denunciats com a sostrets, tot i que en el moment de la denúncia havia negat tenir cap pòlissa contractada.

Amb el conjunt dels indicis recollits els investigadors van detenir el denunciant del fals robatori per dos delictes: un de simulació de delicte i un altre d’estafa. El detingut va quedar en llibertat amb càrrecs a l’espera de ser citat pel jutge instructor.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix