Detenen dos homes per robar en un bar d’Esparreguera

Els arrestats són veïns de la población baixllobregatina i un d’ells ha ingressat a presó

Els Mossos d’Esquadra van detenir dues persones –un home de 30 anys i una dona de 35- com a presumptes autors d’un robatori amb força en un bar d’Esparreguera, segons informa l’ACN. Els dos arrestats són veïns de la població i l’home ha ingressat a presó.

Els fets van passar cap a les tres de la matinada del mateix 31 d’agost quan la policia va ser alertada de l’activació d’una alarma de robatori en un bar d’Esparreguera. Diverses patrulles es van desplaçar al lloc i van observar com els pispes havien forçat la reixa metàl·lica de l’establiment fent palanca amb un tauló de fusta. A l’interior del local, el propietari els va informar que els autors s’haurien endut uns 250 euros aproximadament de la caixa enregistradora, distribuïts en sis bitllets de 20 euros, tres bitllets de 10 euros, vuit bitllets de 5 euros i dos cartutxos de 25 monedes d’euro, més dos o tres monedes d’euro.

Localitzats

Minuts després, fent recerca per la zona, una dotació policial va localitzar dues persones -un home i una dona- que coincidien amb la descripció facilitada pels agents de la Policia Local, que les havia identificat casualment unes hores abans dels fets i a pocs metres de l’establiment. En l’escorcoll, dintre de la bossa de la dona i en una de les butxaques interiors, un dels agents va localitzar diversos bitllets enrotllats i diverses monedes d’un euro, coincidint plenament amb la quantitat descrita pel propietari del local. Davant de tots els indicis, els agents van detenir les dues persones, com a presumptes autores d’un robatori amb força del local.

Durant la seva estada a la presó, i abans de ser traslladat davant l’autoritat judicial, l’home detingut va amagar entre la manta el jersei que l’implicava en el robatori, que havia passat desapercebut en ser arrestat. Finalment, quan van passar a disposició judicial, el jutge en funcions de guàrdia va decretar l’ingrés a presó per a l’home i la llibertat amb càrrecs per a la dona.

Redacció / Foto: Arxiu


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix