Detinguts els responsables d'una entitat cannàbica per tràfic de drogues

La investigació es va iniciar arran de la detecció de l'activitat il·legal per part de la Policia Local d’Olesa de Montserrat

 Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Martorell i de la Policia Local d'Olesa de Montserrat, amb el suport de la Unitat de Recursos Operatius (ARRO) de la Regió Policial Metropolitana Sud (RPMS) i de Seguretat Ciutadana de Martorell van detenir un home i una dona de 29 i 28 anys, de nacionalitat espanyola i veïns d'Abrera, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues i associació il·lícita.

La investigació al voltant del possible tràfic de drogues a l'entitat cannàbica es va iniciar amb motiu de l'increment dels comisos de droga a la via pública fets per la Policia Local d'Olesa de Montserrat durant les darreres setmanes. Seguint el fil dels comisos de diverses substàncies estupefaents, finalment ahir dimecres 20 de juliol poc després de les 19 hores els mossos i la policia local van fer una entrada i escorcoll, sota ordre judicial del jutjat de Martorell, en aquesta entitat cannàbica d'Olesa de Montserrat. En el moment de l'entrada policial, a l'interior del local es trobaven 17 clients i dos responsables, el president i la tresorera de l'entitat. Durant l'escorcoll es va localitzar, ja preparat per a la seva distribució, un total de quatre quilograms de marihuana i 76 grams d’haixix.

Els agents van detenir els responsables de l'entitat, president i tresorera, per un presumpte delicte contra la salut pública, per tràfic de drogues i per associació il·lícita. Els detinguts es troben a dependències policials a l'espera de passar a disposició judicial.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix