Cremen quatre vehicles a Olesa de Montserrat

La Policia Local ha informat que la matinada de dilluns a dimarts es van produir dos incendis simultanis de vehicles estacionats.

Els dos incendis de vehicles es van produir de forma simultània a les 03.30 hores de la matinada de dilluns a dimarts. El primer incendi va ser a l'estacionament públic del carrer Conflent i va afectar tres vehicles (Hyundai Matrix, Peugeot 508 i Citroen Jumpy). El segon incendi es va produir al carrer Empordà i va afectar un vehicle (Citroen Berlingo). A les tasques d’extinció van intervenir una dotació de la Policia Local d’Olesa, una dotació dels Mossos d'Esquadra i tres dotacions de Bombers de la Generalitat. 

Els vehicles van ser traslladats a les dependències de la policia local per tal que la policia científica dels Mossos d'Esquadra els pugui inspeccionar per tal de detectar possibles indicis de l’autor o autors dels fets. Tots els titulars dels vehicles van denunciar els fets.

Redacció / Foto: Ajuntament d'Olesa de Montserrat

 

 


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
78

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix