Detingut un multireincident per nou robatoris en domicilis

És veí d’Esparreguera i ha estat detingut 14 vegades des de l’estiu per delictes patrimonials al Baix Llobregat.

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Martorell van detenir, el 16 de març, un home de 35 anys, nacionalitat espanyola i veí d’Esparreguera com a presumpte autor de nou robatoris amb força en domicili.

Des d’inicis de 2016 s’havien succeït un augment de robatoris amb força en diverses urbanitzacions d’Esparreguera. Aquests il·lícits seguien un modus operandi que coincidia amb altres robatoris comesos a Sant Feliu de Llobregat i Martorell a finals de 2015. El lladre sempre actuava en cases semblants i amb poca destresa i molta aparatositat. La Policia Local d’Esparreguera va identificar el sospitós el 14 de març quan movia un carretó a prop del seu domicili. El duia ple d’objectes que, dies després, dues víctimes diferents van identificar com a propis. Els agents van detenir l’home i el van relacionar amb un altre robatori: la sostracció d’un vehicle. Els tres fets coincidien en la manera de perpetrar-se amb els que havien succeït a finals de 2015. Els mossos van fer una entrada i registre al domicili del detingut, una casa ocupada, i van recuperar un gran nombre d’objectes sostrets.

Els investigadors el relacionen amb nou robatoris amb força ocorreguts a Esparreguera entre finals de gener i mitjans de març. El detingut va passar a disposició judicial el dissabte 19 de març i el jutge va decretar la prohibició de residència i d’accés a les nou poblacions del partit judicial de Martorell.

Ha estat a la presó

Convé destacar que l’home va sortir de la presó l’agost de 2015 després d’una condemna d’11 anys per fets similars. A continuació, va tornar a delinquir i va acumular 14 antecedents per robatoris amb força, dos d’aquests en domicilis, fins a finals de 2015. Com que el jutge li va prohibir la residència en tot el partit judicial de Sant Feliu de Llobregat, zona en la qual cometia els il·lícits, s’havia desplaçat a l’àrea de Martorell.

Redacció / Foto: Mossos d'Esquadra

 

 


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
89

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix