Comença la campanya per a la consulta popular d’Olesa

Hi haurà un únic lloc de votació habilitat, que serà el vestíbul de la Casa de Cultura.

Ahir va començar la campanya electoral per a la consulta urbanística del pròxim 22 de febrer a Olesa de Montserrat. Fins al divendres 20 de febrer, els partits podran fer campanya per les seves opcions de vot utilitzant els espais públics determinats. CiU i PP ja han anunciat que no pensen fer cap mena de campanya perquè consideren innecessària aquesta consulta. De fet, majoritàriament els grups de l’oposició creuen que les preguntes que es formulen no són cap qüestió que neguitegi la ciutadania. El contrari defensa el Bloc Olesà, que no entén com pot ser que hi hagi partits que no vulguin fomentar la participació ciutadana.

Ja es va fer ahir el sorteig públic per escollir les persones que hauran de ser a les meses que hi haurà en l’únic local de votació habilitat, que serà el vestíbul de la Casa de Cultura d’Olesa. Per potenciar la participació, l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat habilitarà un servei de bus gratuït per enllaçar els barris allunyats del nucli urbà amb el local de votació.

Preguntes

En la consulta, l’Ajuntament d’Olesa preguntarà als ciutadans d’Olesa, per una banda, si vol que els terrenys del camp de futbol es preservin per a ús exclusiu d’equipaments, i també si volen que el planejament urbanístic local mantingui la qualificació d’agrícola per al pla de can Llimona.

Redacció / Foto: Ajuntament d’Olesa de Montserrat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix