L’FGC regala entrades per anar a Catalunya en Miniatura

Durant el mes de desembre, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya posa en marxa la campanya “Tria el teu regal de Nadal”, amb la qual ofereix regals als usuaris per la compra de targetes T-10.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya posa en marxa aquest Nadal la campanya “Tria el teu regal de Nadal”, del 4 al 31 de desembre, amb la qual oferirà regals als clients que comprin targetes T-10 a les màquines expenedores de les estacions d’FGC. Aquest any, els usuaris de les T-10 podran aconseguir entrades pel recinte Catalunya en Miniatura de Torrelles de Llobregat i pel Teatre Club Capitol. La campanya també pretén, a més de promocionar l’ús del transport públic, motivar als clients a fer ús dels productes turístics i conèixer les destinacions de muntanya del Grup FGC, amb la qual cosa també es regalaran forfets per visitar les estacions del Grup.

Així, per la compra de targetes T-10 per un import equivalent o superior a 50 € es podrà triar un dels següents regals:

  • 1 forfet de dia per esquiar en una de les estacions del Grup FGC (La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot i Port Ainé)
  • 1 entrada d’adult al parc Catalunya en Miniatura i visita al Bosc Animat
  • 1 entrada per a un espectacle del Teatre Club Capitol

Els rebuts impresos del pagament de la compra de les targetes T-10 s’hauran de bescanviar a la botiga d’FGC ubicada al Triangle de Barcelona, als Centres d’Atenció al Client de Pl. Catalunya i Pl. Espanya, o als agents de les estacions de la línia Barcelona-Vallès (Pl. Catalunya, Provença, Gràcia, Muntaner, Sarrià, Av. Tibidabo, Sant Cugat, Universitat Autònoma, Sant Quirze, Sabadell Estació, Mira-sol, Rubí i Terrassa Rambla) o de la línia Llobregat-Anoia (Pl. Espanya, L’Hospitalet, Cornellà, Sant Boi, Martorell Central, Martorell Enllaç, Manresa Alta i Igualada).

Redacció / Foto: Marçal Guardiola

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix