La seguretat comunitària a Sant Boi va tenir el seu reconeixement

Agents, càrrecs de diferents cosos de seguretat, entitats i ciutadans van ser guardonats per la seva contribució. Can Massellera va acollir, ahir dijous, l’acte institucional de condecoracions de la Policia Local de Sant Boi de Llobregat amb la presència de l’alcalde, Jaume Bosch, i el tienent d’alcalde de Governança i Ciutadania, José Ángel Carcelén. Agents i alts càrrecs dels diferents cossos de seguretat així com entitats i ciutadans a títol particular van rebre medalles i diplomes per la seva contribució a la millora de la seguretat comunitària.

Dos policies locals van ser guardonats amb la medalla d’or per trenta anys de servei i altres vuit, la medalla d’argent per vint anys de trajectòria professional. A l’inspector del Cos Nacional de Policia Juan Jaime Ovalle, destinat a Sant Boi durant molts anys, i a la comissària en cap de la Regió Metropolitana Sud dels Mossos d’Esquadra, Cristina Manresa, també se’ls va condecorar amb una medalla d’argent per la contribució al clima de col·laboració i coordinació policial a Sant Boi.

D’altra banda, la Policia Local va lliurar diplomes a un total de 45 membres dels cossos de seguretat (Policia Local, Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Civil) per actuacions destacades en matèria de seguretat col·lectiva. Quinze ciutadans i ciutadanes a títol particular, onze entitats i centres educatius i cinc serveis municipals han vist reconeguda la seva tasca o actuacions concretes que han implicat una col·laboració amb la Policia Local.

Les entitats que han rebut un reconeixement –diploma- han estat el Centre Obert Don Bosco, l’associació local de la Creu Roja, l’ABS Camps Blancs , la Institució Balmes , el centre assistencial en salut mental Benito Menni, l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil, l’associació Sant Boi Camina, l’escola i l’institut Rafael Casanova, el Col·legi Sant Josep i l’institut Joaquim Rubió i Ors .

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
134

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix