El Baix Llobregat es mobilitza contra la violència masclista

El Consell de Dones, amb la col·laboració dels ajuntaments, organitzarà diferents actes reivindicatius aquest novembre. El Consell de Dones del Baix Llobregat, en col·laboració amb tots els ajuntaments de la comarca, organitzarà al llarg d’aquest mes de novembre, i en el marc del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, la campanya “El Baix Llobregat contra la violència masclista”. És una campanya comarcal que pretén sensibilitzar, denunciar i reivindicar els drets de totes les dones i infants a viure i créixer sense por, i del deure d’aquesta societat de lluitar per a l’eradicació de la violència masclista.

Aquest any la campanya inclou tres accions unitàries comarcals amb un missatge clar i contundent de rebuig a la violència masclista.

La primera de les activitats tindrà lloc el pròxim dimecres 13 de novembre a les 16.00 h a la seu del Consell Comarcal. Es tracta d’una jornada en què s’analitzarà el paper dels Jutjats de Violència contra les Dones des de la seva creació, a més de donar a conèixer com s’estan abordant els casos des dels diferents serveis, fent especial atenció a l’àmbit jurídic i policial.

Diumenge 24 de novembre, tindrà lloc la I Marxa El Baix Llobregat contra la violència masclista, amb sortida des dels diferents municipis de la comarca i amb arribada prevista a les 12.00 h. al Parc de Torreblanca, amb un acte central en què es llegirà un manifest contra la violència masclista.

Al mateix temps, es manté la campanya “Talla ja!”  en un espai web amb imatges i missatges contra la violència masclista. Enguany, com a novetat, s’incorporen vídeos realitzats per joves de la comarca.

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix