L’incendi forestal de Vallirana, estabilitzat després de 12 hores

Als volts de les 02.00h ha plogut sobre la zona afectada pel foc però abans de l’aiguat, el vent havia escampat les flames pel flanc dret, que és on es concentren els majors esforços dels Bombers.

Maquinària pesada

En aquesta zona també hi treballa maquinària pesada, per obrir franges de seguretat i evitar, d’aquesta manera, que el foc avanci més.

Segons les previsions meteorològiques, al llarg de les hores centrals del dia entrarà vent sec, que obligarà a no abaixar la guàrdia en cap moment.

Només als volts de les 17.00h podria bufar la marinada, que ajudaria les tasques dels Bombers en el sentit que faria incrementar la humitat relativa a la zona de l’incendi.

Segons informa el Cos de Mossos d’Esquadra, el foc ha afectat parcialment algunes parcel·les de la urbanització la Selva Negra Catalana.

Causes desconegudes

Es desconeixen, de moment, les causes que han originat un incendi que podria haver tingut unes repercussions més greus si tenim en compte la brutícia acumulada a la zona.

Els 150 veïns de la zona que havien estat desallotjats podran retornar a les seves cases al llarg del matí.

H. Marín | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix