Sant Boi: Nou servei de menjar a domicili per a persones dependents

De dilluns a divendres, les persones beneficiàries reben a casa un menú el preu del qual varia en funció del nivell d'ingressos, segons han indicat des del Consistori.

Entre 1 i 5 euros

Abans de concedir la prestació del servei, els Serveis Socials de l'Ajuntament valoren la situació social i econòmica de cada persona. Si compleixen els requisits, se'ls fixa un preu diari que oscil·la entre 1,10 i 5,70 euros segons el nivell d'ingressos.

La prestació garanteix diferents tipus de dietes adaptades a les diferents necessitats i requeriments mèdics: hiposòdica, hipocalòrica, de fàcil masticació, diabètica...

Contra l’exclusió social

La posada en marxa del servei d'àpats a domicili forma part del conjunt de mesures previstes en el pla extraordinari de l'Ajuntament contra l'exclusió social, que pretén contrarestar les conseqüències socials de la crisi econòmica.

El pla se centra en donar cobertura a les necessitats bàsiques de les persones més vulnerables, han informat fonts municipals.

Redacció | Foto: Ajuntament Sant Boi
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix