Cinc persones grans de Martorell reben àpats gratuits

Els beneficiaris seran persones de 65 anys, o més grans, que pateixen problemàtiques de tipus social i econòmic. Es prioritzaran les persones que visquin soles o que tinguin una xarxa familiar feble i estiguin amb greus dificultats econòmiques.

Compartint taula és un projecte a tres bandes que sorgeix del conveni marc que van signar el passat 30 de gener el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, l’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA), i dos ens municipalistes: l’Associació Catalana de Municipis i Comarques i la Federació de Municipis de Catalunya.

Mil al dia

Les previsions estableixen que, gràcies a aquest programa, es podrà atendre prop d’un miler de persones cada dia als menjadors del centenar de centres adscrits a l’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA), i que se serviran uns 261.000 àpats per a aquesta finalitat durant tot el 2013.

Límit de recursos

La regidora d’ensenyament, benestar social i salut de l’Ajuntament de Martorell, Mercè Morera, ha destacat la importància d’arribar a aquest tipus d’acords: “És molt important que les entitats privades posin el seu gra de sorra per ajudar les persones grans amb límit de recursos, i garantir així un àpat diari de bona qualitat. I és important aquesta entesa entre l’administració pública i el sector privat”, ha precisat.

Aquest projecte és promogut per la Generalitat, l’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA), i dos ens municipalistes: l’Associació Catalana de Municipis i Comarques i la Federació de Municipis de Catalunya.

Redacció | Foto: Ajuntament Martorell
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
194

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix