Sant Boi acull un taller sobre convivència i mitjans de comunicació

El docent serà Rodrigo Prieto Drouillas, Doctor en Psicologia i Llicenciat en Comunicació Social, professor de la Facultat de Treball Social i Educació Social Pere Tarrés de la Universitat Ramón Llull.

Un dels objectius d'aquesta jornada és elaborar un decàleg de bones pràctiques periodístiques per tractar estereotips culturals i prejudicis, han explicat des de l'Ajuntament.

Periodistes comarcals

Diversos periodistes del Baix Llobregat i L’Hospitalet (foto) ja han confirmat la seva presència al taller. La durada de l’acte serà de quatre hores (de 9 a 13 hores).

Fonts municipals han recordat que “la promoció de la convivència ha de ser un valor irrenunciable amb l'objectiu estratègic d'aconseguir un major nivell de normalització, inclusió, convivència i respecte en el marc d'una ciutadania diversa”.

En aquest context, l'Ajuntament està treballant amb diverses entitats i escoles de la ciutat un projecte de convivència que inclou numeroses accions, com formació o teatrefòrum.

Redacció | Foto: Héctor Marín (arxiu personal)
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix