Les Carpes es convertirà en una àrea de lleure i activitats esportives

La parcel·la, ubicada a Sant Feliu de Llobregat, té més de 8.400 m2

Un dels punts més destacats de la sessió plenària del mes de maig de Sant Feliu de Llobregat va ser l'aprovació, amb el suport de tots els grups municipals excepte l'abstenció del PP, de la concessió de l'ús privatiu de la parcel·la de 8.415 m2 situada al carrer de Sant Josep 160, als terrenys del Polígon El Pla on hi havia hagut Les Carpes, per tal que s'hi pugui desenvolupar una àrea de lleure i activitats esportives. També es va aprovar l'actualització del Pla Normatiu 2024-2025, amb el suport de tots els grups.

page 1 img15 original

Subvencions

La part final de la sessió es van presentar diverses proposicions urgents per concedir subvencions nominatives i de concurs a diferents entitats de la ciutat, la urgència de les quals va ser aprovada per unanimitat. Així, es va aprovar per unanimitat una subvenció nominativa de 53.800 euros a l'Ateneu Santfeliuenc per al projecte 'Ateneu, espai de cultura i participació. Projecte 2024'; i una de 50.000 euros a la Catedral-Parròquia Sant Llorenç per rehabilitar el presbiteri i la cúpula interior. 

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Vicco actuarà en concert al parc de la Fontsanta

Sant Joan Despí s’omple de màgia amb la Festa Major

S’ha programat prop de vuitanta activitats del 20 al 24 de juny
406

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix