Ferrocarrils allarga el servei entre plaça Espanya i Martorell

Quatre trens que fins ara feien el trajecte Barcelona–Molí Nou Ciutat Cooperativa perllongaran el seu recorregut fins a Martorell Enllaç, entre mitjanit i les 2 de la matinada les nits de divendres i les vigílies de festius

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) amplia el servei que ofereix les nits de divendres feiners i dies feiners que siguin vigília de festius a la línia Llobregat-Anoia, fora del mes d’agost. Per fer-ho, perllongarà fins a Martorell Enllaç la circulació d’alguns trens que fins ara acabaven i començaven el seu trajecte a l’estació de Molí Nou Ciutat Cooperativa. , Entrarà en vigor aquest divendres, 12 d’abril.

Sant Andreu de la Barca FGC preview

Concretament, quatre trens de la línia L8 (plaça Espanya–Molí Nou Ciutat Cooperativa), dos per sentit, passaran a integrar-se a la línia S8 (plaça Espanya–Martorell Enllaç), en la franja entre mitjanit i les 2 de la matinada.

D’aquesta manera, els dies esmentats, els trens que actualment tenen sortida de plaça Espanya a les 0.20 h i a les 1.20 h allargaran el seu recorregut fins a Martorell Enllaç, on arribaran, respectivament, a les 1.07 h i a les 2.07 h, amb parada a totes les estacions intermèdies. Fins ara, el darrer tren que sortia de Pl. Espanya amb destinació Martorell Enllaç ho feia a les 00h.

Martorell 2 1 980x423

D’altra banda, els trens que actualment arriben a plaça Espanya a les 1.05h i a les 2.05h sortiran de Martorell Enllaç a les 0.18h i a les 1.18h, respectivament, també amb parades a totes les estacions. Fins ara, el darrer tren que sortia de Martorell Enllaç amb destinació plaça Espanya ho feia a les 23.30h (en aquest cas, és un tren de la línia R6).

ST VICENC DELS HORTS FGC 003 scaled

L’ampliació del recorregut d’aquests quatre trens permetrà donar servei a les persones usuàries d’un total d’onze estacions de la línia Llobregat-Anoia, pertanyents a cinc municipis diferents del Baix Llobregat. Es tracta de les estacions de Martorell Enllaç, Martorell Central, Martorell Vila | Castellbisbal, El Palau, Sant Andreu de la Barca, Pallejà, Quatre Camins, Can Ros, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló i Colònia Güell. La millora dona resposta a una petició formulada per l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

La resta de trens que circulen a partir de mitjanit a la línia L8 (Pl. Espanya–Molí Nou Ciutat Cooperativa) mantindran el seu recorregut i horari, amb la mateixa freqüència de pas actual de 20 minuts.

Redacció / Fotos: FGC-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix