La casa de Xavier Corberó està en venda per 6 milions d’euros

L’Ajuntament d’Esplugues va comprar, fa uns anys, una part dels espais de l’edifici per convertir-lo en un equipament cultural així com altres usos (rodatges)

Un dels espais més singulars d’Esplugues de Llobregat està a la venda. Es tracta de la casa de l’artista i escultor català Xavier Corberó. Un edifici laberíntic on durant seixanta anys i fins a la seva mort (2017) va residir. L’espai està format per diverses cases del municipi que va formar un conglomerat arquitectònic immens.TOP Arquitectura ha publicat, a la seva pàgina web, les característiques de la zona que ara es vent. Són 3.600 metres quadrats construïts amb 38 dormitoris, 15 banys, 3 cuines, 9 sales, pàrquing i piscina.

Captura de pantalla 2024 03 29 a las 7.11.32

Cal recordar que fa uns anys, el consistori espluguí va comprar a la família els espais adjacents -va pagar tres milions d’euros- per convertir la zona en l’Espai Corberó o Casa dels Cecs en un equipament cultural públic. També s’ha convertit en un escenari de passarel·les de moda o rodatges de pel·lícules, videoclips musicals o anuncis.

Redacció / Fotos: TOP Arquitectura

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
193

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix