Tres famílies es negen a marxar de l’edifici ‘El Barco’

No estan d’acord amb la solució d’habitatge que els ha donat el consistori d’Esplugues de Llobregat

Tres famílies -cinc persones- han decidit quedar-se, de momento, a l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues de Llobregat. Tot i les recomanacions del consistori i d’un informe tècnic que assegura que l’estructura amenaça ruïna i cal enderrocar-lo aquests s’ha fet forts en el seu domicili. Les famílies ha manifestat que marxaran quan l’Ajuntament els ofereixi un habitatge digne o per una ordre judicial. No estan d’acord amb la solució d’habitatge que els ha donat el consistori.

desallotja espolug

Al tancament de la present notícia, el cas no s’havia resolt perquè la justícia no es posa d'acord sobre quin tribunal ha de dir-hi l'última paraula. L'últim a pronunciar-se ha estat el jutjat de guàrdia, que considera que la competència és del contenciós, perquè es tracta d'un immoble de titularitat pública.

desaesplug

Ahir dimarts, amb la mediació dels Bombers de la Generalitat, la majoria de les famílies van avenir-se a abandonar l'edifici i tots els veïns han pogut començar a treure les pertinences. Des de la notificació oficial que calia abandonar l'edifici s'han viscut diversos moments de tensió entre els veïns i l'ajuntament, i l'edifici ha estat vigilat en tot moment per cossos policials, per si cal intervenir.

Redacció / Foto: Arxiu          

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
190

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix