S’asfaltaran tots els carrers del barri de Bellamar de Castelldefels

L’Ajuntament destinarà una dotació econòmica extraordinària de 450.000 euros del pressupost municipal

Els carrers del popular barri de Bellamar de Castelldefels seran asfaltats. Així ho va decidir la Junta de Govern Local. Per poder garantir uns carrers segurs i en bones condicions, l’Ajuntament ha aprovat una inversió extraordinària de 450.000 euros del pressupost municipal per completar tots els espais públics del barri (100% dels seus carrers).

bellamar castefa

A més, l’Ajuntament reformarà la rotonda de la plaça de Bellavista i millorarà la mobilitat mitjançant l’obertura de l’avinguda de l’Hotel en doble sentit. Les actuacions s’iniciaran el proper mes d’abril. Cal recordar que recentment han finalitzat les obres d’execució de la xarxa separativa de clavegueram i reurbanització del barri de Bellamar. Una actuació que ha comportat la instal·lació de 8,5 km de xarxa d’aigües residuals, de 6,6 km de xarxa d’aigües pluvials i 446 embornals de recollida de pluja.

Redacció / Fotos: Google Maps-Aj. Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
190

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix