L’Institut Miquel Martí i Pol de Cornellà guanya el Concurs AMIC-Directes

El grup MAWA va aconseguir el primer premi en la categoria d’Actualitat, mentre que Noelia Hernández va obtenir un guardó al Docent més Motivador

La Pedrera de Barcelona va acollir el passat dimecres l’acte de lliurament de premis de la segona edició del concurs AMIC-Directes, creadors de continguts en català. Impulsat per l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació, el concurs es dirigeix a estudiants de 3r i 4t d’ESO, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà dels diferents territoris de parla catalana, amb l’objectiu de fomentar l’ús de la llengua entre el jovent en les plataformes digitals.

GG4oA8aWgAAagXM

En la categoria d’Actualitat, el primer premi va ser per al grup MAWA de l’Institut Miquel Martí i Pol de Cornellà de Llobregat (format per Aina Huguet Gordillo, Wenjing Xu, Marta Moreno Santín i Andrea Cabezas Acedo), per “utilitzar i pensar en la majoria dels recursos que es poden fer servir en un directe”, segons el jurat. Cal recordar que un grup del mateix centre va guanyar l’any passat que en aquesta categoria. El segon premi se’l va endur el grup Melomania de l’IES Berenguer Dalmau de Catarroja, i el tercer s’ha atorgat ex aequo, a Somnistreamers del Col·legi Sant Josep Obrer de Palma i Xaficat de l’Institut Almatà de Balaguer.

GG4MuuSW0AAO1Xo

El premi al Docent més Motivador es va atorgar ex aequo a Alba Rosaleny Madero-Candelas de l’IES Berenguer Dalmau de Catarroja, Noelia Hernández Manzanares de l’Institut Miquel Martí i Pol de Cornellà de Llobregat. i Montse Vidal Jordana de l’Institut Almatà de Balaguer.

Enguany s’han distingit un total de set grups d’alumnes entre 14 i 18 anys pels seus directes realitzats a través de Twitch. A l’acte van assistir més de 160 persones d’arreu de Catalunya, País Valencià i les Illes Balears. La segona edició d’AMIC-Directes ha comptat amb la participació 502 joves de 40 instituts que han publicat un total de 60 streamings. Per territoris, 347 participants eren de Catalunya (205 de la demarcació de Barcelona, 73 de Tarragona, 47 de Lleida i 22 de Girona), 126 del País Valencià (71 de València, 51 d’Alacant i 4 de Castelló), i 29 de les Illes Balears (26 de Mallorca i 3 de Menorca).

Redacció / Fotos: Institut Miquel Martí i Pol-AMIC-Directes

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix