La circulació de sortida i entrada de la BV-2002 a Sant Boi es tallarà

Es farà en horari nocturn per minimitzar les molèsties a la ciutadania i tindrà lloc la nit de dilluns 5 de febrer a dimarts 6 de febrer i la nit de dimarts 6 de febrer a dimecres 7 de febrer

Amb motiu de les obres de la futura autovia B-25 -actual C-245- està previst fer talls de la circulació nocturns als enllaços de sortida i entrada de la BV-2002, a terme municipal de Sant Boi de Llobregat. Els talls es realitzaran en horari nocturn per minimitzar les molèsties a la ciutadania i tindran lloc la nit de dilluns 5 de febrer a dimarts 6 de febrer i la nit de dimarts 6 de febrer a dimecres 7 de febrer.

B25 020224

Captura de pantalla 2024 02 05 a las 7.45.03

Tal com s’observa a la imatge els talls són:

  • A la sortida cap a la C-245 des de les Termes Romanes
  • La bifurcació cap a C-245 (direcció Cornellà) venint per la BV 2002 (carretera de Sant Vicenç dels Horts, per darrere de l’estació de ferrocarrils)
  • L’entrada a Sant Boi venint des de la C-245 direcció Cornellà

L’hora aproximada dels talls és de 22h a 06h. Caldrà seguir les senyalitzacions que indiquen les vies alternatives. Les parades dels autobusos no es veuen afectades, tot i que el recorregut pot variar lleugerament. Aquest tall és necessari per poder executar treballs en l'estructura superior que creua el riu, una de les estructures fonamentals en l’obra.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix