Abrera tindrà una nova rotonda per millorar la seva seguretat viària

L’Ajuntament ha rebut el projecte per a la seva construcció a la intersecció de les carreteres BV-1201 i BV-1202

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament d'Abrera el projecte de millora de la intersecció de les carreteres BV-1201 i BV-1202, per tal de millorar-ne la seguretat viària, la visibilitat, els moviments que s'hi duen a terme i preveure el seu funcionament davant de l'increment de trànsit que hi haurà. El termini previst de les obres al projecte és de vuit mesos i el pressupost, de 907.092,52 € (IVA inclòs).

L'actuació preveu la construcció d'una rotonda, amb un diàmetre exterior de la calçada anular de 35 metres, una amplada de la calçada anular de 7 metres i un sol carril. A més, es proposa adaptar el traçat de les carreteres BV-1201 i BV-1202 per tal de poder encaixar la rotonda sense afectar a les canonades existents de la planta ETAP Llobregat-Abrera.

La rotonda projectada es troba sobre un nou terraplè d'uns 6 metres d'alçada que estarà protegit per un mur d'escullera. Així mateix, es disposarà enllumenat connectat a la xarxa existent i una revegetació de l'illot central amb diferents espècies.

Redacció / Foto: Diputació de Barcelona

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
200

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix