La Fira Infantil de Nadal arriba als trenta anys d’història

Més de 3.200 escolars visitaran el saló nadalenc a la Fira de Cornellà els dies 18, 19 i 20 de desembre i a partir del 21 fins Cap d’Any obrirà per a tots els infants amb una àmplia oferta lúdica i educativa

Torna la Fira Infantil de Nadal de Cornellà de Llobregat, un dels esdeveniments més esperats i la millor oferta lúdica i educativa pels més petits durant les seves vacances nadalenques. La novetat més important d’aquesta trentena edició és que el saló torna a Fira de Cornellà després de dos anys fent-se al Parc Esportiu Llobregat. Ara, el recinte firal tornarà a convertir-se en el palau de la il·lusió i de la màgia del 21 al 31 de desembre (25 i 26 tancat), tot i que els escolars més afortunats podran gaudir de la fira del 18 al 20 de desembre amb les seves escoles que hagin programat la visita en aquests tres dies dedicats exclusivament a col·legis.

CastellsInflables

L’oferta firal està adreçada a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys i recordem que a la Fira Infantil de Nadal només necessiten adquirir entrades els nens i nenes d’aquesta franja d’edat. Posem a l’abast de les famílies, combinacions d’entrada per a un, dos i tres menors amb l’objectiu de fer més assequible la visita a la fira a totes les famílies.

inflables1

Diferents activitats

El saló nadalenc inclou tota mena d’activitats pels més moguts: llits elàstics, castells inflables, atraccions firals, rocòdrom... però també un munt de disciplines esportives per gaudir de l’esport en companyia dels amics jugant a futbol sala, mini futbol, tennis taula, escacs, bàsquet o tennis entre d’altres.

Tallers 1

Els més creatius poden desenvolupar la seva creativitat amb un munt de propostes. El saló ofereix tallers de pintures a l’oli, macramé, maquillatge, manualitats... També és una bona forma de desenvolupar la imaginació optar pels jocs de taula, així com el joc amb portes reciclades que cada any és aclamat per molts dels nostres petits visitants. I els més cantaire tornaran a tenir a la seva disposició un bon micròfon en el Karaoke, per ser estrelles per un dia..

També s’han programat diverses activitats de forma puntual en el marc de la Fira Infantil de Nadal. De 21 al 24 de desembre els nens i nenes podran participar en el taller de les 3P organitzat pel Periódico de Catalunya.

ExhibicioGossoPolicia

En la zona exterior, en la plaça de la fira, els dies 23 i 30 de desembre tindrà lloc una exhibició de gossos policia, a càrrec de la Unitat Canina de la Guàrdia Urbana de Cornellà de Llobregat. I els dies 27 i 28 de desembre la policia local muntarà un circuit amb motos del cos de policia. Així, està tot a punt per gaudir de la trentena edició de la Fira Infantil de Nadal de Cornellà, una de les fires més veteranes i una de les que obren més aviat al calendari de fires nadalenques d’aquests tipus.

Redacció / Fotos: Procornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix