El Consell Comarcal presenta la campanya 25N al Baix Llobregat

Aquest diumenge se celebra la desena edició de la Marxa contra la Violència Masclista on participaran una quinzena d’ajuntaments de la comarca

El passat dilluns, el Consell Comarcal del Baix Llobregat va presentar les campanyes que es porten a terme des dels diferents serveis, per visibilitzar, sensibilitzar i conscienciar a la ciutadania del territori envers la violència masclista en totes les seves formes.

Foto portada noti III Marxa

Així es va donar a conèixer la desena edició de la Marxa contra la Violència Masclista, activitat de referència a escala comarcal d’aquesta campanya, una clara i rotunda manifestació de rebuig a la violència masclista per part de les institucions i la ciutadania del Baix Llobregat. Aquesta edició, que tindrà lloc el diumenge 26 de novembre, compta amb la participació de quinze ajuntaments de la comarca, que sortiran des de diferents punts del Baix Llobregat i s’aniran trobant pel camí per arribar plegades a l'acte central al Parc de Torreblanca a Sant Feliu de Llobregat, on s'oferirà una xocolatada que preparen les Xocolateres de Cervelló, i on tindrà lloc la concentració i la lectura del manifest, i l’actuació musical de la cantautora de Cornellà de Llobregat, Carla Collado.

IMG 0563

Així mateix, es va presentar els productes que s'elaboren des de l’Observatori Comarcal del Baix Llobregat, entre els que es poden destacar els informes trimestrals de violència contra les dones, elaborats a partir del recull de les dades que trimestralment publica el Consejo General del Poder Judicial de l’activitat dels jutjats de violència contra la dona del Baix Llobregat, l’informe anual de violència o el servei de consultes que s’ofereix per ampliar aquesta informació o resoldre els dubtes que pugui generar.

També es va presentar la campanya comarcal de Joventut “Talla Ja! amb les violències masclistes 2023. L’objectiu final de la campanya és sumar complicitats en la construcció d’una resposta col·lectiva, comunitària, feminista i transformadora que erradiqui les violències masclistes entre la població adolescent i jove.

fotos SCJ 7 

Amb la finalitat de donar suport als punts d’informació juvenil de la comarca, es distribuiran fins a 200 jocs de cartes ‘Jo Mai Antimasclista’ a través dels quals, de manera dinàmica, es promou la detecció de conductes masclistes. A més, aquest joc ofereix l'oportunitat d'expressar opinions, judicis o experiències davant preguntes clau relacionades amb aquestes conductes. El joc es pot ampliar mitjançant el model de targetes en blanc. Això permet la contribució directa del jovent a través d’experiències en primera persona. També, es distribuiran xapes amb dissenys vinculats a la campanya, i es reforçarà la campanya a través de xarxes socials amb material audiovisual dissenyat expressament en el marc de l’acció.

Redacció / Fotos: CCBLL-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix